VII CERTAMEN INTERNACIONAL DE FOTOGRAFIA ASIAS 2015

Aquest concurs consta de quatre categories:

A-El tema lliure, el premi de la qual seran 6000 euros i es concedirà la medalla d’or de la CEF. A més a més, es concediran 10 premis més de 300 euros.

B-La Infancia, el premi de la qual seran 6000 euros i es concedirà la medalla d’or de la CEF.  A més a més, es concediran 6 premis més de 300 euros.

C-La Naturalesa (queda totalment exclós fotos d’animals en cautivitat ja siguin animals de casa o de granja, i també fotos de bodegons, de natura morta), el premi de la qual seran 6000 euros i es concedirà la medalla d’or de la CEF.  A més a més, es concediran 6 premis més de 300 euros.

D-Els Somriures, el premi de la qual seran 3000 euros i es concedirà la medalla d’or de la CEF. A més a més, es concediran 3 premis més de 300 euros.

Cada autor podrà participar en una o varies categories amb una col·lecció de 5 a 7 fotografies, a diferència de la categoria D en la qual seran de 3 a 7 fotografies.

El format d’aquestes fotografies és lliure però hauran d’estar muntades sobre un paspertús de 40×50 cm amb tapa inclosa. Cada fotografia haurà d’estar enganxada amb cinta adhesiva a la part del darrera de la tapa.

Les obres hauran d’enviar-se a la següent direcció: Hospital El Ángel (especificant pel VII Certamen de fotografia ASIAS) C/Correfidor Nicolás  Isidro, 16. 29007 Màlaga.

La data d’entrega de les obres acaba el 24 de novembre de 2015. Les obres quederan en propietat de la organització amb fins de difusió o promoció del certamen, citant sempre el nom de l’autor.

Per a més informació consulteu la pàgina web: www.concursosdefotografies. com

Deja un comentario

Nombre (obligatorio)

Mail (no será publicado) (obligatorio)