VI edició Festival ENMUT

ENMUT és un festival de curtmetratges «muts» moderns (sense diàlegs sonors ni veus en off).
Obert a la participació de professionals i amateurs,  és un projecte sense ànim de lucre, que compta amb el suport d’institucions, entitats socials i patrocinadors privats, els quals ofereixen productes i serveis com a premis del festival. L’entrada a les projeccions és gratuïta.
És una proposta festiva que promou la creació de curtmetratges amateurs a l’entorn social d’on té lloc el festival, i anima a la participació del públic durant les projeccions.

<p class="font_8" style="margin: 0px; padding: 0px; border: 0px; outline: 0px; vertical-align: baseline; font-style: normal; font-variant: normal; font-weight: normal; font-size: 14px; line-height: 1 read more.6em; font-family: play, sans-serif; color: #ffffff; letter-spacing: normal; orphans: auto; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: auto; word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px; text-align: justify; background: 0px 0px;”>El Festival és fruït de l’impuls d’un grup de persones vinculades al món audiovisual i la cultura. En cada edició articulen l’organització del festival amb una entitat de referència del municipi d’acollida. 

Enguany, l’organització del Festival Enmut 2014 anirà de la mà de la Fundació Francesc Ferrer i Guàrdia, entitat sense afany de lucre que des de 1987 treballa en l’àmbit de la joventut, l’educació, la participació democràtica, la ciutadania europea i les polítiques públiques.

BASES
http://festivalenmut.wix.com/enmut

Tags: , ,

Deja un comentario

Nombre (obligatorio)

Mail (no será publicado) (obligatorio)