Toon a Ville, cine d’animació a Sant Cugat

Trobada Internacional d’animadors, projeccions i Jornada de professionals al voltant de l’animació infantil. Toon Ville és el lloc dels animadors, el lloc on disfrutar, reflexionar i crèixer.

Projeccions: Una programació adreçada a mostrar la millor producció local i les produccions imprescindibles del panorama internacional.

Animats TvFòrum:  Fòrum de coproduccions amb la col·laboració de l’associació de productores de Catalunya, Animats. Adreçat a generar, ampliar i/o solidificar la coneixença entre productores, televisions i llicenciataris.

 Encontre de Talents: L’encontre de Talents és l’oportunitat que oferim als professionals i estudiants de descobrir de primera mà quines han estat les claus singulars que s’amaguen darrera d’alguns dels millor professionals de l’escena local i internacional.

Per a l’edició de 2012 està confirmada la participació de Guillermo Garcia Carsi (Pocoyo), Freddy Córdoba (Kotoc) i Antony Gusscot (Vooz), entre d’altres.

Toon a Ville 3000: L’espai que reservem, dins de l’Encontre de Talents, a la participació de professionals d’altres sectors (videojocs, aplicacions mòbils, editorial, publicitat…).

En aquesta edició comptarem entre altres amb la participació d’Ubisoft.

 Recruitment:  Oferim a productores, estudiants i professionals l’oportunitat de posar en comú les seves possibilitats i interessos en una activitat, per la qual, un seguit de productores seleccionades presentaran els seus projectes, indicaran els perfils que cerquen i atendran als possibles candidats.

 Neetworking Kid’s Clúster: Conjuntament amb el Kid’s Cluster durem a terme una sessió temàtica orientada a facilitar coneixements i oportunitats a productors d’animació, marques, professionals de les llicències, distribuïdors i canals de TV.

Deja un comentario

Nombre (obligatorio)

Mail (no será publicado) (obligatorio)