Reflecting the Subject (Reflectint el subjecte), conferència de Brian Catling a l’EU ERAM

Mutacions Eram és un cicle d’activitats entorn l’Art Visual organitzat per l’EU ERAM a l’Auditori de la Factoria Cultural Coma-Cros de Salt.

La primera conferència del cicle serà a càrrec de Brian Catling, reconegut artista i professor de The Ruskin, de la University of Oxford, el proper dijous 2 de febrer a les 19 h.

La conferència Reflecting the Subject (Reflectint el subjecte) tractarà de com les Belles Arts són l’únic camp d’estudi, a nivell universitari, on la imaginació de l’individu és el principal atribut.

El Dr. Catling és un reconegut artista internacional, poeta, escultor, performer, professor de Belles Arts a The Ruskin, School of Drawing & Fine Art, de la University of Oxford i membre del Linacre College.

Podeu consultar l’obra del Dr. Catling a http://briancatling.com i conèixer la seva prolífica trajectòria professional com a artista, poeta, escultor, performer, professor de Belles Arts a The Ruskin i membre del Linacre College a http://briancatling.com/Site/CV%26Bio_Notes.html

Destacar que The Ruskin és l’escola d’art i disseny més importants del Regne Unit segons el rànquing publicat a The Guardian’s University Guide 2012:http://www.guardian.co.uk/education/table/2011/may/17/university-guide-art-design

Web: http://www.eram.cat/ineram/mutacions-eram/

Tags: , , , ,

Deja un comentario

Nombre (obligatorio)

Mail (no será publicado) (obligatorio)