IV Jornada Festivals de cinema 2012 – Debat, formació i projecció

CI&VI Festivals de Catalunya  us convidaa a buscar solucions plegats i a posar en relleu el valor del que fem. Han preparat una jornada d’ un dia, que espera ser molt intensa i del vostre interès.

Serà el proper dimecres 12/12/12 a l ‘Auditori de la Facultat de Comunicació Blanquerna (c/Valldonzella- 12- Bcn) de 9.30h a 20h. L’ entrada és gratuïta, prèvia inscripció a www.festivalscatalunya.com, o enviant la fitxa d’ inscripció adjunta al mail següent: civifestivalscatalunya2@gmail.com.

Teniu dubtes sobre les subvencions?, entre tots intentarem respondre al  DIÀLEG: “PUNTS CLAU PER A LA VALORACIÓ DE PROJECTES”.  I buscar noves formes de finançament, a la taula  FINANÇAMENT PRIVATDE L’AUDIOVISUAL: NOVES ESTRATÈGIES PER A NOVES REALITATS”. Parlarem de la importància divulgativa i educativa de l’ audiovisual a  la de  L’ AUDIOVISUAL I LA COMUNITAT EDUCATIVA: UN MARC DERELACIONS PER CONSTRUIR” i de l’ escola del curt i la seva actual viabilitat amb les noves realitats pressupostàries a la taula “CURTMETRATGES: DE LA IDEA AL FESTIVAL”.

Projectarem l’ estrena de LUISA NO ESTÁ EN CASA ( Celia Rico, Espanya, 2012, 20′), a les 19h a l’ Auditori del CCCB (c/ Montalegre, 5  – Bcn) i comptarem amb presència de la directora. Entrada lliure.

 

Web: http://www.festivalscatalunya.com/

Tags: , , , ,

Deja un comentario

Nombre (obligatorio)

Mail (no será publicado) (obligatorio)