InterDocsBarcelona 2014

L’interDocsBarcelona és un marc de trobada professional.

Dedicat a la reflexió, comprensió, divulgació, creació i finançament del documental interactiu, amb ponències, estudis de cas i un debat al voltant de les noves formes narratives del documental sorgides a partir de les noves tecnologies. Comptarem amb la presència d’experts nacionals i internacionals d’aquest àmbit.

Després de l’èxit aconseguit a la primera edició de l’esdeveniment interDocsBarcelona,  aquest any anem un pas més enllà i plantegem una proposta més ambiciosa que amplia l’àmbit d’actuació divulgativa del 2013, englobant també la formació, la creació i el finançament de projectes interactius.

Les activitats que conformen l’interDocsBarcelona són:

1. CONFERÈNCIA interDocsBarcelona, amb ponències d’experts nacionals i internacionals, estudis de cas i un debat al voltant de les noves formes narratives del documental sorgides a partir de les noves tecnologies.

Data: Divendres 30 de maig
Horari: de 9h a 17h
Lloc: CCCB – Teatre (Montalegre, 5)

2. DocsBarcelona Pitching Forum: la selecció de projectes presentats davant d’un panell de finançadors internacionals inclou per per primera vegada dos projectes interactius i televisions especialitzades en aquest format.

Data: Dijous 29 de maig
Horari: de 9h a 14h
Lloc: CCCB– Teatre (Montalegre, 5)

3. Webdocs Popathon: el primer taller intensiu per produir prototips en l’àmbit del documental interactiu.

Data: Divendres 30 i dissabte 31 de maig
Lloc: CCCB – Sala Raval (Montalegre, 5)

4. Meet Up: trobada informal en format taula rodona i reunions individuals per posar en contacte experts, productores i joves creadors.

Data: Dijous 29 de maig
Horari: de 18h a 21h
Lloc: UOC – Edifici Media-TIC (Roc Boronat, 117)

 

http://www.docsbarcelona.com/text.php?id=151&edicion=2014

Tags: , , , , ,

Deja un comentario

Nombre (obligatorio)

Mail (no será publicado) (obligatorio)