II CERTAMEN “SIERRA DE FRANCIA”

Concurs de fotografia que té lloc a Salamanca la data límit del qual és el 30 d’abril del 2016. L’objectiu d’aquest concurs és incentivar el coneixament de la comarca de Sierra de Francia, al sud de la província de Salamanca.

Els requisits que s’hauran de complir són els següents: les obres hauran de ser originals i inèdites, no poden estar subjectes a compromisos editorials. El tema ha d’estar relacionat amb el poble, les persones, els events, els monuments o els paisatges de Sierra de Francia.

Els finalistes seran informats a través del correu electrònic pel qual s’han enviat les obres (blo.sol.temple@telefonica.net). A més a més formaran part del projecte de la Fundació denominada: “Biblioteca temàtica de la Sierra de Francia”.

El primer premi en fotografia constarà de 100 euros i cinc exemplars de l’antologia del Certamen. La portada del llibre serà dissenyada amb la fotografia guanyadora del primer premi. El segon lloc guanyador obtindrà un exemplar de l’antologia del Certamen i la seva fotografia serà la contraportada del llibre.  En un tercer lloc es donarà un accèssit que serà un exemplar de l’antologia del Certamen.

Per a més informació consulteu la pàgina web de www.1arte.com

Deja un comentario

Nombre (obligatorio)

Mail (no será publicado) (obligatorio)