Ier Concurs Internacional d´ Idees i Forum d´Inversió de la Indústria de la Música

PrimaveraPro 2014 comptarà amb un ampli programa d’activitats que, com en anys anteriors, tindrà lloc en dos moments diferents:

 

 

el DayPro Conference, que enguany es trasllada al Convent de Sant Agustí i el NightPro, que es manté al Parc del Fòrum, dins del recinte del festival.

 

Comptarem amb destacats ponents com Martyn Ware de The Human League i Heaven 17; Chris Goss, director del segell independent Hospital Records; Sharon Dean, directora de l’editorial Respect Music; Jeremy Pritchard, d´Everything Everything; Sandie Shaw, cantant i membre de la junta directiva de Featured Artists´ Coalition; i Dave Haslam, periodista, DJ i escriptor.

 

Les idees innovadores i els emprenedors seran els protagonistes del primer Fòrum d’Inversors i del Concurs d’Idees de la Indústria de la Música, coorganitzat per Seed & Clic i PrimaveraPro, amb la participació de la xarxa d’inversors Seed & Clic Angel Network.

 

La presència internacional ha començat a materialitzar-se amb les confirmacions de Brasil, Itàlia i Israel, que participaran activament en les activitats de networking i presentaran als seus artistes al programa de showcases.

 

http://www.seedandclick.com/app/webroot/primaverapro/?lang=ca

Tags: , , , ,

Deja un comentario

Nombre (obligatorio)

Mail (no será publicado) (obligatorio)