IDN Imatge Dansa i Nous mitjans

Quarta edició d’IDN, el festival bianual que dedica el seu programa a mostrar diverses maneres de construir un diàleg entre la dansa, la imatge en moviment i les eines digitals.

   Un programa que enguany s’allarga dues setmanes amb una forta aposta per la producció local i la presentació de dues companyies de renom internacional. Amb Nico Baixas, Oscar Sol+Iris Heitzinger, Pierre Rigal i Australian Dance Theatre en la creaciò escènica;
Guillermo Pfaff, Francesca Llopis, Alba G.Corral, Mim Juncà i Erre que Erre, en la creació instal·lativa i un gran nombre d’artistes en la selecció de films de dansa.
Un festival dirigit a tots els públics, per mirar i per actuar, pels amants de les arts de moviment i per els de les arts visuals. Posem la tecnologia al servei del cos, fem de la dansa el fil conductor de l’acta de crear.

IDN està organitzat per NU2’S i el Mercat de les Flors amb direcció artística de Núria Font. És realitza gràcies al suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i de l’Institut de Cultura de l’Ajuntament de Barcelona. Amb la col·laboració de Modul Dance i de Televisió de Catalunya.

 

Web oficial

 

Tags: , , , , ,

Deja un comentario

Nombre (obligatorio)

Mail (no será publicado) (obligatorio)