I Concurs SmartFilms Girona

GIRONA FILM OFFICE (Ajuntament de Girona).

 

 

 1. El concurs es dirigeix a qualsevol persona, col·lectiu o entitat.
 2. El concurs consta d’una sola categoria de gènere i temàtica lliures, però en el curtmetratge s’haurà d’incloure algun element relacionat amb l’exposició Temps de Flors.
 3. Els curtmetratges s’hauran de rodar en localitzacions de la ciutat de Girona entre els dies 10 i 20 de maig, coincidint amb el període de Temps de Flors. També s’acceptaran aquells curtmetratges rodats a l’entorn dels expositors de la mostra de Temps de Flors que estaran situats a les ciutats de Salisbury i Perpinyà.
 4. El rodatges d’aquests curtmetratges s’hauran d’efectuar sense tallar el pas de vehicles o vianants i no caldrà sol·licitar autorització a l’Ajuntament de Girona per portar-los a terme.
 5. El rodatge del curtmetratge s’haurà d’efectuar mitjançant un telèfon intel·ligent o una tauleta. Es permet l’edició o tractament de la imatge posterior a la filmació mitjançant l’ús dels programes d’edició que els participants creguin oportuns.
 6. Els curtmetratges no podran superar la durada de 10 minuts.
 7. La participació al concurs és gratuïta i es poden presentar tants projectes com es vulgui.
 8. Les obres hauran de ser originals i inèdites.
 9. La filmació en espais privats, de primers plans o plans centrals de persones, especialment de menors, requerirà disposar del seu consentiment o dels seus tutors o representants legals si es tracta de menors.
 10. No s’acceptaran curtmetratges que atemptin contra un col·lectiu o persona física a través d’un contingut discriminatori o ofensiu.
 11. Es valoraran els projectes innovadors que ofereixin un tractament original de les localitzacions de la ciutat i una visió promocional de Girona.

 

http://www2.girona.cat/ca/filmoffice_concursos

Tags: , , , ,

Deja un comentario

Nombre (obligatorio)

Mail (no será publicado) (obligatorio)