Festicurts – Festival internacional de curtmetratges de Figueres

El FESTICURTS Figueres’10 s’acosta i per anar escalfant motors us presentem la imatge d’enguany, obra de l’il·lustrador, dissenyador i curtmetratgista Paco Cavero. Com podeu veure, la imatge ens presenta el mític De Lorean volant davant del Museu Dalí, símbol inqüestionable de la ciutat Figueres.

La imatge no és gratuïta, i es que aquest any se celebra el 25è aniversari del film de culte ‘Regreso al Futuro’ (Robert Zemeckis, 1985), i el FESTICURTS vol retre-li un petit homenatge dedicant-li, entre diversos actes, la imatge del festival, i una exposició orquestrada per un talentós grup de dissenyadors gràfics de la ciutat dels detalls i els comerços del Carre Tints.

Enguany, a més, ens visiten els directors i guionistes Paco Plaza (‘Romasanta’, ‘Rec’) i Roser Aguilar (‘Lo mejor de mí’) per parlar-nos de com han estat els seus inicis; seguim amb EL CONCURS DE MONÒLEGS DE CINE del Cafè dels Tints; i encetem el CORRECURTS(amb la col·laboració de la Cervecería Venecia), i la BIZARRE WALK, avantsala de LA NUIT BIZARRE, l’acte més freak del FESTICURTS.

Web: http://www.acat.cat/ca/festicurts

Amb tot, esperem que participeu i sobretot que gaudiu d’un FESTICURTS fet, aquest any més que mai, amb el material amb que es construeixen els somnis…

Tags: , ,

Deja un comentario

Nombre (obligatorio)

Mail (no será publicado) (obligatorio)