El programa Yuzz celebra la seva segona edició a Girona!!

Yuzz és un concurs promogut per la Fundació Banesto que busca joves d’entre 18 i 30 anys amb talent i idees de projectes amb base tecnològica, els quals:

 • Rebran durant sis mesos (desembre a juny) una potent formació per a emprenedors de base tecnològica (a càrrec d’experts locals i nacionals amb projecció internacional), incloent la tutoria en l’el·laboració (o revisió si ja està fet) del pla d’empresa del projecte amb el que s’entri al programa.
 • Optaran a premis locals:
 • El Parc Científic i Tecnològic de la UdG ofereix com a premi per a un dels participants incubar el seu projecte a l’oficina d’ús compartit (co-working) de l’edifici Narcís Monturiol, durant els 6 primers mesos següents a la designació del projecte primer classificat, sense cost, i amb accés a tots els serveis que actualment s’ofereixen als usuaris del Parc.
 • El Centre Internacional de Negocis de Catalunya (CINC), per la seva banda, posa a disposició d’altres dos participants premiats la possibilitat d’utilitzar, durant els 6 mesos següents a la designació, unes instal·lacions avantguardistes amb disseny i funcionalitat, amb la imatge corporativa del projecte/empresa guanyador que els permetrà projectar una imatge de prestigi i èxit amb els últims progressos tecnològics i professionals (videoconferència, telefonia, adsl, seguretat, vigilància i accés 24 hores). Els designats tindran l’opció de situar-se en un dels espais compartits que estan completament equipats i moblats (excepte equips informàtics) i que CINC disposa a Girona o Figueres. CINC ofereix també als designats uns serveis personalitzats de qualitat de suport material, logístic i humà altament professionals en la gestió i assessorament empresarial que els centres de CINC ofereixen a les empreses ubicades, que es poden concretar en serveis de secretariat, de relacions públiques (recepció de trucades, gestió de mails, correspondència, paqueteria, etc.), de domiciliació de societats i utilització de sales i espais comuns (office, sales d’espera, de recepció de visites, reunions i de formació).
 • Igualment, CINC ofereix als participants premiats durant els 6 primers mesos (passat aquest període se’ls pot aplicar preus especials al 50%) assessorament empresarial desenvolupat per professionals propis i especialitzats en les àrees comptable, fiscal, laboral, mercantil i jurídica, tant en la constitució de l’empresa com en la seva posada en marxa.
 • L’Ajuntament de Girona ofereix a tots els participants assessorament per a la creació d’empresa a través de Girona Emprèn.
 • Optaran als premis globals:
 • El millor participant de Girona serà premiat, juntament amb els guanyadors de la resta de ciutats en les que es realitza el programa Yuzz, amb un viatge de cinc dies a Silicon Valley, amb un programa interessantíssim per complementar la formació adquirida.
 • Entre aquests 20 guanyadors de cada ciutat, els tres millors participants rebran una dotació econòmica per posar en marxa els seus projectes de 30.000€, 20.000€ i 10.000€ respectivament.

Web: http://www.yuzz.org/

 1. Lok dice:

  Rosana muchas garicas por visitar mi blog …y por tus carif1osas palabras…pero tu blog si que es una maravilla…nena menudo arte que tienes…ya ire9 siguiendo tus entradas…te pongo en el blogroll y ased me entero de cuando publiques….Un beso

Deja un comentario

Nombre (obligatorio)

Mail (no será publicado) (obligatorio)