Concurs Experiència Fotogràfica Internacional dels Monuments

El concurs està adreçat a joves d’entre 12 i 20 anys, estudiants de secundària, batxillerat i cicles formatius de qualsevol centre educatiu d’àmbit català. El termini de participació acaba el 21 de maig de 2016.

El Departament de Cultura, a través de l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural, ha convocat novament el concurs Experiència Fotogràfica Internacional dels Monuments (EFIM), que en aquesta edició fa un salt digital, en concret a les xarxes socials, assumint els reptes i possibilitats que aquestes ofereixen. L’objectiu d’aquest concurs és apropar els joves al patrimoni monumental per tal que el coneguin, el valorin i el gaudeixin.

La convocatòria #efim2016 manté l’objectiu i alguna de les característiques del concurs original. Tècnicament, la nova edició se centra en l’aprofitament del telèfon mòbil (o altres dispositius que permeten connectar-se a internet i capturar fotografies) i la xarxa social Instagram per compartir fotografies, mentre que a nivell creatiu es vincula al llenguatge audiovisual a través de la narrativa, l’storytelling que ha d’acompanyar les fotografies que es presenten al concurs. Es tracta d’una nova proposta de narrativa fotogràfica perquè els alumnes tinguin l’ocasió de mirar des de la seva experiència el patrimoni i construeixin el seu propi relat amb un llenguatge creatiu. Totes les fotografies presentades al concurs es podran veure al compte d’Instagram del concurs @efim.cat.

Per a més informació visiteu la  pàgina web del concurs.

Deja un comentario

Nombre (obligatorio)

Mail (no será publicado) (obligatorio)