CHANGING TRACKS

Fins el 27 de setembre es poden presentar els conceptes per obres d’art en l’àmbit de les arts visuals i digitals contemporànies.

 

L’ARTISTA SELECCIONAT EXPOSARÀ LA SEBA OBRA EN ESPAIS PÚBLICS A L’AIRE LLIURE DE REGNE UNIT, IRLANDA I CATALUNYA DURANT LA PRIMAVERA-ESTIU DEL 2014.

La dotació per als artistes o col·lectius seleccionats seran de 23,500€. A més, es disposarà d’ un pressupost de producció de fins a 20.500 € per cobrir tots els materials, el lloguer d’un estudi o taller i els costos d’instal·lació associats a la producció. Hi ha dotació a banda pels desplaçament i l’allotjament de l’artista en residència a cada una de les regions participants (Catalunya, el Comptat de  Northamptonshire, al Regne Unit, i el Comtat de Mayo a Irlanda).

ELS INTERESSATS PODEU FER ARRIBAR LES VOSTRES PROPOSTES PER CORREU ELECTRÒNIC a l’oficina de gerència del Consorci Transversal, Xarxa d’Activitats Culturals info@txac.cat, indicant “Proposta Changing Tracks” a l’assumpte del missatge. L’últim dia de recepció de propostes serà el 27 de setembre del 2013.

 

http://www.txac.cat/txac/wp-content/uploads/2013/07/bases.pdf

 

Tags: , ,

Deja un comentario

Nombre (obligatorio)

Mail (no será publicado) (obligatorio)