Butlletí de Subvencions del Consell Comarcal del Gironés

El Butlletí local de subvencions és un sistema d’informació de recursos de finançament que el Consell Comarcal del Gironès posa a l’abast de tots els ciutadans, empreses i entitats de la comarca.

El Butlletí local de subvencions ofereix gratuïtament i immediatament:

  1. Un butlletí electrònic diari que informa de les convocatòries de subvencions, ajuts, premis, beques… procedents d’administracions públiques i entitats privades (fundacions, bancs, caixes, obres socials d’empreses…)El butlletí es rep a l’adreça de correu electrònic que cada usuari proporciona en el moment de subscriure’s i alerta de les convocatòries d’interès per a l’usuari, seleccionades segons el seu perfil, predeterminat en el moment de donar-se d’alta.Li proporciona també la informació clau de cada convocatòria mitjançant una fitxa-síntesi que permet accedir als documents originals (convocatòria oficial, documents de sol·licitud, documentació complementària…)
  2. L’accés permanent a la informació actualitzada, mitjançant un espai privat virtual que permet obtenir informació immediata de les convocatòries vigents segons les preferències temàtiques de l’usuari.

Web:http://www.butlletilocaldesubvencions.com/home.cgi?Id=NTMyMw

Deja un comentario

Nombre (obligatorio)

Mail (no será publicado) (obligatorio)