Barcelona Visual Sound, festival audiovisual de creació jove

El Barcelona VisualSound és un festival anual que se celebra a l’hivern i que combina concursos en diferents àrees de la creació artística (audiovisual, animació, web, música, etc.) amb activitats gratuïtes divulgatives relacionades amb les mateixes àrees.

Durant 10 dies, diferents equipaments municipals de Barcelona (centres cívics, espais joves, etc.) acullen els concursos i les activitats d’una o dues àrees o Seccions del festival. El Festival Barcelona VisualSound s’articula al voltant de dos grans eixos: els concursos i les activitats paral·leles.

Les activitats paral·leles són gratuïtes, divulgatives i relacionades amb els àmbits de la creació artística que abasta el Festival: conferències, tallers, xerrades, taules rodones, master class, exposicions, exhibicions, cinefòrums a més de la inauguració, la cloenda i, per descomptat, les projeccions i votacions de les creacions seleccionades a les diferents categories del concurs.

La programació de les activitats paral·leles no s’acaba de concretar fins desembre o gener (el festival es celebrarà del 7 al 17 de febrer del 2012).

Web: http://www.bcnvisualsound.org/

Tags: , , , ,

Deja un comentario

Nombre (obligatorio)

Mail (no será publicado) (obligatorio)