ART JOVE 2016

La convocatòria d’Art Jove, presentada per l’Agència Catalana de la Joventut de la Generalitat de Catalunya, té l’objectiu de desenvolupar projectes en el marc de la Sala d’Art Jove  al llarg del 2016.

Es diferencien dos apartats: Els premis Art Jove per a la producció, destinats a la producció de projectes de creació visual, i Beques Art Jove per a la mediació, dedicat a l’assaig en processos de mediació. Al seu torn, cada apartat es divideix en dos àmbits d’actuació: Projectes Residents, per desenvolupar en el marc de la Sala d’Art Jove i, Projectes en Col·laboració, que es desenvolupen per mitjà de la col·laboració amb diferents institucions culturals i artístiques del territori català, com ara: el MACBA, Museu d’Art Contemporani de Barcelona; el Centre d’Art La Panera; Bòlit, Centre d’Art Contemporani. Girona; el Museu Nacional d’Art de Catalunya; Lo Pati Centre d’Art de les Terres de l’Ebre, i ACVIC, Centre d’Arts Contemporànies.

El termini per la presentació de propostes serà el Dijous 26 de novembre a les 14h.

Per a més informació contacteu amb artjove.bsf@gencat.cat (93 483 83 61) o visiteu la pàgina  Sala d’Art Jove 2016, per consultar les bases.

Deja un comentario

Nombre (obligatorio)

Mail (no será publicado) (obligatorio)