4a edició del Femitic

Ja ha començat la 4ª edició de Femitic! El concurs va començar el passat dilluns 18 de juny i estarà obert fins el 28 de setembre de 2012. Femitic és un concurs de fotografía i vídeo difós per Internet i promogut per l’associació Dones en Xarxa, que enguany arriba a la seva quarta edició.

El concurs està adreçat a les dones majors de 16 anys i que visquin al territori espanyol.

El tema del vídeo o de la fotografia presentada a Femitic ha d’estar relacionat explícitament amb la participació de les dones en qualsevol de les formes que prenen les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) o amb la presència de les dones en l’àmbit laboral. La dotació dels premis pel que fa a les fotografies és de 800 € en cada categoria, i el dels vídeos, amb 2.000 €. El lliurament d’aquests premis será el dijous, 29 de noviembre de 2012. La setmana següent, el dia 2 d’octubre comença la fase votacions populars que clourà el 2 de novembre.

 

Web: http://www.donesenxarxa.cat/femitic?lang=ca

Tags: , , , ,

  1. Menzil dice:

    La peledcula de 300 ara que ho dius, m’he quedat per quan li llene7a la llane7a al drack queen persa, he hagut de bixaar del autobfas que em portava a la capital, i ara vaig a mirar al final. Perf2 este0 que te cagas

Deja un comentario

Nombre (obligatorio)

Mail (no será publicado) (obligatorio)