39a Edició del Badalona Film Festival

La 39a edició del FILMETS BADALONA FILM FESTIVAL se celebraràdel 8 al 17 de novembre de 2013 en les seus oficials el Teatre Zorrilla, el Teatre El Círcol, la sala d’actes del CES Joan Maragall, La Nau 3 (Centre Cultural l’Escorxador) i les biblioteques de la ciutat.

FRANÇA serà el país convidat, amb la participació d’UNIFRANCE, l’organisme oficial de difusió i promoció internacional del cinema francès arreu del món. Es projectaran una selecció de curtmetratges en la Secció Oficial.

L’Academia Galega do Audiovisual comptarà també amb una sessió especial amb els curtmetratges guanyadors i nominats als premis MAESTRE MATEO 2013, gràcies a la col·laboració de l’Acadèmia del Cinema Català.

Es posaran a la venda ABONAMENTS ESPECIALS per a totes les sessions no patrocinades, al preu de 15 euros (inclou el catàleg oficial) i PASSIS DE DIA per a les sessions de tarda/nit a un preu total de 2 euros.

Aquest any el Festival també celebra una sessió de la secció Mini Most Filmets, destinada als espectadors més petits, de la segona edició del Most Penedès Festival Internacional de Cinema del Vi i el Cava.

El festival FILMETS ha organitzat durant tot l’any sessions antològiques al MÈDIT de Menorca, BISFF a Busan (Corea del Sud), Cinema a la platja a Barcelona i al Museu del Cinema de Girona.

Membres de l’organització de FILMETS han intervingut recentment en el jurat dels premis Gaudí i ICEC, i els festivals d’Osca i BISFF a Corea del Sud, i han participat en conferències i trobades als festivals de Canes, Donosti, Trouville, Aix-en-Provence, BCN Sports Film i Subtravelling, entre d’altres.

El Programa Internacional, eix central de FILMETS, compta amb la projecció de 289 curtmetratges de 44 països participants. Aquests films són els seleccionats per competir en el Festival d’enguany d’entre més de 4.100 curtmetratges inscrits, i es podran veure al llarg de tota la setmana distribuïts en 27 sessions competitives diferents.

 

http://www.festivalfilmets.cat/

 

Tags: , , , ,

Deja un comentario

Nombre (obligatorio)

Mail (no será publicado) (obligatorio)