26º MEMORIAL MARÍA LUISA. CERTAMEN INTERNACIONAL DE FOTOGRAFIA DE MUNTANYA, NATURALESA I AVENTURA

Concurs en el qual pot participar qualsevol fotògraf, aficionat o professional, que ho desitgi. Els adults hauran de pagar divuit euros, a diferència dels menors de vint anys que la participació és gratuïta. Hi ha tretze categories diferents: la de muntanya, la d’alpinisme, la d’escalada, la d’aventura i els esports extrems,  la de l’home a la muntanya i/o naturalesa, la del món animal, el món vegetal, i  el món submergit, la de la biodiversitat, la de paisatges naturals, la de fotografia creativa, la de la foto macro i, per últim, la del tema de l’any “La muntanya i la naturalesa vestides de blanc”. 

Cada autor haurà de presentar un màxim de 5 fotografies per a cada categoria que participi. El format dels arxius haurà de ser el JPEG amb perfil de color Adobe RGB 1998, i amb un tamany de 1920 píxels i amb un pes de 2 MB.

Les fotografies es podran enviar directament des de la web del Certamen www.memorialmarialuisa discover this info here.com seguint les instruccions de la pròpia pàgina. L’últim dia d’admissió és l’1 de desembre de 2015. Els resultats es donaran a conèixer el dia 1 de març de 2016 a través de la premsa i revistes especialitzades.

Els premis són:

-3000 euros amb trofeu i diploma per a la fotografia més impactant entre les guanyadores de les 13 categories (el premi ja porta incloent el de la categoria corresponent).

-300 euros amb trofeu i diploma per a la fotografia guanyadora de cada categoria

-una tablet Samsung amb trofeu i diploma pels guanyadors, menors de vint anys, de la millor fotografia.

Més informació a la pàgina web www.concursosdefotografia.com

Deja un comentario

Nombre (obligatorio)

Mail (no será publicado) (obligatorio)