26è Concurs de Fotografia Naturalista

L’esperit del concurs és el de destacar fotogràficament els valors del món natural en qualsevol dels seus aspectes. La participació és oberta a qualsevol persona, aficionada o professional.

Les categories són:

General, es premiarà qui aconsegueixi expressar amb la major fidelitat i amb la màxima habilitat fotogràfica l’essència del món natural.

Aigua, Natura i Costa Brava, el Consorci de la Costa Brava premiarà les fotografies que reflecteixin en positiu la relació de l’home i la natura. Les fotografies hauran de ser preses en els municipis integrants del Consorci de la Costa Brava: Portbou, Colera, Llançà, Port de la Selva, Selva de Mar, Cadaqués, Roses, Palau-Saverdera, Castelló d’Empúries, L’Armentera, Sant Pere Pescador, L’Escala, Torroella de Montgrí, Pals, Begur, Regencós, Palafrugell, Mont-ras, Vall-llòbrega, Palamós, Calonge, Castell-Platja d’Aro, Santa Cristina d’Aro, Sant Feliu de Guíxols, Tossa de Mar, Lloret de Mar i Blanes.

Foto-denúncia, es premiarà qui aconsegueixi expressar amb la major fidelitat i amb la màxima habilitat fotogràfica l’essència d’una agressió al medi ambient.

Riu Ter, el Consorci del Ter premiarà les fotografies que reflecteixin aspectes relatius al paisatge fluvial i al patrimoni natural del riu Ter i els seus afluents. Les fotografies hauran d’indicar les coordenades geogràfiques UTM des d’on han estat realitzades. El Consorci Ter podrà disposar d’aquestes fotografies per fer difusió dels seus projectes i iniciatives, sempre sense ànim comercial.

 

Més info: http://www.naturalistesgirona.org/fotografia/

Tags: , , , ,

Deja un comentario

Nombre (obligatorio)

Mail (no será publicado) (obligatorio)