1r Concurs de Curts Creu Coberta Shopping & Shooting

L’Associació de Comerciants Creu Coberta ha engegat el Primer concurs de curtmetratges ràpids, que tindrà lloc entre el 27 i el 30 de desembre.

 

 

Des del sector comercial, volem fomentar la creació cultural audiovisual a Barcelona per mitjà d’una proposta dinàmica, atractiva i creativa que vol apropar el món del comerç al món del cinema.

 

El concurs està obert a joves i adults, professionals i amateurs, que vulguin realitzar un curtmetratge en només 72 hores. Els participants han d’inscriure’s prèviament a l’Associació de Comerciants Creu Coberta, amb les seves dades personals.

 

Un dels aspectes més divertits i interessants és que els concursants disposaran de 72 hores, entre els dies 27 i 30 de desembre d’enguany per realitzar el curtmetratge, editar-lo i presentar-lo a l’Associació de Comerciants. Està dirigit tan a professionals com a amateurs, i especialment, als estudiants de cinema.

 

A més, el jurat el formen persones de reconegut prestigi del món del cinema i el teatre, com Abel Folk, Silvia Bel, Núria Feliu o Roger de Gràcia, entre d’altres.

 

www.creucobertashopping.com/concurs

Tags: , , , , ,

Deja un comentario

Nombre (obligatorio)

Mail (no será publicado) (obligatorio)