15a edició del MAC (Mercat Audiovisual de Catalunya)

El MAC 2014 té com a objectiu seguir oferint als seus usuaris les claus que estan definint el procés de transformació del sector audiovisual. Per aquest motiu, el 4 de juny es programaran continguts relacionats amb les novetats tecnològiques, els formats, els sistemes de distribució i les estratègies d’explotació de l’àmbit audiovisual.

El MAC és conscient del procés de canvi i transformació del sector i, en conseqüència, obre un diàleg amb tots els seus agents: des dels professionals del mitjans de comunicació fins als representants de les noves formes de comunicació audiovisuals procedents dels àmbits més recents del sector com són la tecnologia mòbil, el món de les aplicacions i les múltiples formes d’explotació online.

La gran novetat d’enguany serà la incorporació al programa de microtallers de formació, divulgació i reciclatge de diferents aspectes del sector: des de l’ús de programaris específics a estratègies per a millorar els processos d’autogestió, difusió i comunicació dels professionals del sector.

Més informació: <a title="MAC Barcelona" href="http://www best site.audiovisualmac.com/ca/que_es_audiovisual_mac” target=”_blank”>http://www.audiovisualmac.com/ca/que_es_audiovisual_mac

Tags: , , , ,

Deja un comentario

Nombre (obligatorio)

Mail (no será publicado) (obligatorio)